IT Sikkerhet

Når du kjøper produkter og tjenester fra IKT-INSTALLASJON kan du være sikker på at du får de beste og tryggeste IT sikkerheten inkludert. Våre senior-teknikere har lang fartstid innen IKT-sikkerhet og benytter seg av best practice ved installasjon, konfigurasjon av våre IKT-produkter.

IKT-INSTALLASJON er eksperter på cyber sikkerhet

IT sikkerhet i bedriften

Det kan fort bli dyrt og arbeidskrevende å rydde opp etter et virus- eller hackerangrep. Hackere og svindlere bruker stadig nye metoder og «exploits» for å prøve å komme seg inn i bedrifters internet nettverk, være seg i form av programvare, virus, ransomware eller «social engineering».

En hacker- eller virusangrep medfører ofte nedetid for de ansatte og man må beregne mange tapte arbeidstimer. Noen av de tingene vi ser etter når vi installerer og konfigurerer enheter er

  • kompleks passord
  • flyten av data mellom enheter
  • bruk av industristandard kryptering
  • slå av ubrukte tjenester på enheter
  • VPN-kryptering for hjemmekontor
  • egress-filtrering på brannmur
  • NAT sikkerhet
  • WiFi-sikkerhet
  • IP-SEC og ipv6 sikkerhet

IT sikkerhet på hjemmekontoret

Hjemmekontoret trenger ikke være et svakt ledd i bedriftens IT-sikkerhet. Ved å bruke våre rutere, wifi-rutere, datamaskiner og mobile enheter vil du få en arbeidsdag som er trygg og problemfri. Det er mange feller å gå i, men ved korrekt installasjon og konfigurering av enhetene bruker man enhetenes innebygde sikkerhet som førstelinje forsvar. Deretter kan man installere og konfigurere 3. parts anti-virus ved behov eller andre mekanismer for å beskytte hjemmekontoret mot potensielle angreps-vinkler.

Overvåking av enheter

Når du kjøper IT-ustyr fra oss kan man velge mellom forskjellige nivåer av service. Man kan også få satt opp sikkerhetsovervåking av arbeidsstasjonene og enhetene, slik at våre teknikere kan bli oppmerksom på angrepet, begrense at angrepet spres til de andre enhetene og servere som befinner seg i bedriftens infrastruktur.

Intrusion Detection System

Ved behov kan vi deploye virtuelle sikkerhetsalarmer på enhetene, slik at man blir tidlig oppmerksom på angrep på systemet og sende ut alarmer til teknikere.

IT sikkerhetssjekk

Når du oppretter et kundeforhold med IKT-INSTALLASJON følger det med en rask sikkerhetssjekk hvis du velger en kartlegging av ditt eksisterende IKT-system. Ta en titt på våre serviceavtaler for å se hvilke behov vi kan dekke for din bedrift.